Blog thumbnail

BluesCore live, Rockstadt, Brașov, 31 mai 2019

BluesCore live, Rockstadt, Brașov, 31 mai 2019

Blog thumbnail in , , ,

vineri, 31 mai 2019, ora 21:00.

Rockstadt, Brașov.

Hanno Hofer (chitara/voce)

Raul Kusak (Hammond organ)

Liviu Pop (baterie)

  Vrei cazare?

pre-sale (primele 150 de bilete): 30 lei

Acces General: 40 lei

La intrare: 50 lei

  Bilete de avion

De departe unul din cele mai deosebite proiecte gazduite de Rockstadt, proiectul BluesCore revine pe 31 mai. Celebra orga Hammond, printre putinele existente in aceasta parte a Europei, va fi din nou prezenta in mijlocul salii. Da, se va canta din mijlocul clubului, nu de pe scena !

Pretul biletelor este de 30 lei in pre-sale (primele 150 de bilete), urmatoarele bilete pana la ora de acces public in locatie in ziua evenimentului 40 lei iar la intrare 50 lei.

Hanno Hofer (chitara/voce)

Raul Kusak (Hammond organ)

Liviu Pop (baterie)

Un proiect de blues initiat de bateristul american de origine romana, Liviu Pop. Un trio dinamic al carui repertoriu este compus in majoritate din piese clasice de muzica blues si soul dar care propune incursiuni si in alte stiluri muzicale (jazz, funk & rock) atat ca textura sonora cat si ca stare. Experienta acumulata in Statele Unite de catre LIVIU POP prin colaborari cu artisti precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Murali Coryell, Slam Allen, Kal David si multi altii, ”justifica” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist! HANNO HOFER este chitaristul si vocalistul grupului care aduce o naturalete de interpretare dobandita prin studierea atenta a stilului de blues. In acelasi timp, el propune insa si aventuri chitaristice in afara idiomului de blues care dau personalitate trio-ului. Hanno este si component al cunoscutului grup Nightlosers alaturi de care reprezinta Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii. Unicitatea acestui trio este data de sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument total aparte. Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reuseste sa stapaneasca acest complex instrument, fac ca acest proiect sa ofere o experienta sonora deosebita si din punct de vedere al instrumentatiei.

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close