Blog thumbnail

Concert AIDA ȘI NOI, Club Eden, București, 20 iunie 2019

Concert AIDA ȘI NOI, Club Eden, București, 20 iunie 2019

Blog thumbnail in , , ,

joi, 20 iunie 2019, ora 20:00.

Club Eden, București.

  Vrei cazare?

Acces General: 25 lei

Cumpără bilet!

/aidasinoi

/aidasinoi

/aidasinoi

Aida. Cutra. Amanta. Virgina. Șefa. Și Noi.

În comedia SF muzicală kitsch
-REGINA PARAFENOMENELOR-

Aida Sosic – voce și prezență
The Great ILIESCU – dans și eleganță
Don Luis Angel Palomino Tuero – finețe și coca
Dan Samoilă Winnettou Papadopoulos – forță și durere
Ati de Chile Orlando Panaitescu Alegria – sport și mafia

Mai funky decât Prince, mai experimentali decât Zappa, mai liberi decât Liberace – Aida și Noi este un proiect internațional creat la București, o fuziune a tuturor stilurilor într-o experiență foarte bucureșteană.

La voce și prezență, celebra Aida Aisha Amira Aydana Adnana Salome Fatima Aziza Jamila Khadija Sosic, multiplă campioană balcanică la patinaj artistic, campioană olimpică la dans tematic, președinte al asociației medicilor stomatologi din Tijuana, consilier personal al lui Oprah și Michelle Obama.

Feat. fermecătorul ILIESCU la chitară – epitomul eleganței, expresia superioară a rafinamentului comportamental și vestimentar, celălalt nume pentru noblețe stilistică, omul pentru care dansul expresiv nu mai are secrete, omul pentru care Dolce s-a certat cu Gabbana.

La saxofon Don Luis Angel Palomino Tuero din Havana, Cuba, despre care se spune că atunci când era mic a venit la el acasă chiar marele Che Guevara, care i-a dat o palmă după ceafă și l-a învățat să joace table.

Împreună cu puternicul Winnetou Papadopoulos la bas, fost badigard al mai multor dictatori celebri, fost solist al ansamblului artistic Chippendales, fost actor în rolul Chewbacca, fost duhovnic al lui Harvey Weinstein.

Și cu Aristides Orlando Panaitescu Alegria la tobe, fost membru ABBA și AC/DC, fost campion de tenis al Uruguayului, fost învingător al lui Federer într-un meci oficial organizat de Primăria Sector 2 în Parcul Circului.

Împreună într-un show eclectic cu Glam Disco, Psychedelia, Gypsy, Funk, Drum’n’bass, Balkan, Urban Folk, Rockabilly, Tango – și alea-alea-alea.

  video info

 

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close