Blog thumbnail

Concert CANAF, Hard Rock Cafe, București, 24 mai 2019

Concert CANAF, Hard Rock Cafe, București, 24 mai 2019

Blog thumbnail in , , , ,

vineri, 24 mai 2019, ora 22:30.

Hard Rock Cafe, București.

  Vrei cazare?

VIP: 40 lei

Acces General: 30 lei

Cumpără bilet!

iuliancanaf.com

/IulianCanaf

/canafiulian

  Bilete de avion

CANAF revine la Hard Rock Cafe cu un show ”must-see” pe 24 mai, începând cu ora 22.30. Vino să asculți live cele mai noi piese de pe ultimul său album, alături de hituri blues din toate timpurile, interpretate într-un stil inconfundabil!

Parcursul muzical al lui Iulian Canaf a pornit de la ediţia din 2012 a concursului “Vocea României”, în care a impresionat cu o interpretare plină de personalitate, pasiune şi sensibilitate. A cântat cu nume mari ale blues-ului precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall. Au urmat apoi multe concerte desfăşurate cu casă închisă, în Bucureşti şi în ţară, care au demonstrat că artistul şi-a câştigat locul nu doar pe scena muzicală autohtonă, ci mai ales în inimile publicului.

“The virgin soul of the Blues” este numele primului său album – album 100% live – lansat la Hard Rock Cafe în 2016, urmat în 2018 de “Endless Blues”. În prezent lucrează la cel de-al treilea album, ce va conține piese semnate integral de el.

Lasă-te cuprins de bucuria acordurilor rafinate de blues şi vino la un concert intens, emoţionant şi, pe alocuri, excentric!

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close