Blog thumbnail

Concert Cannibal Corpse, /FORM SPACE, Cluj-Napoca, 12 iunie 2019

Concert Cannibal Corpse, /FORM SPACE, Cluj-Napoca, 12 iunie 2019

Blog thumbnail in , , ,

miercuri, 12 iunie 2019.

/FORM SPACE, Cluj-Napoca.

  Vrei cazare?

Acces General Presale: 99 lei

Cumpără bilet!

cannibalcorpse.net

/cannibalcorpse

/cannibalcorpseofficial

  Bilete de avion

Cand vine vorba de Death Metal, Cannibal Corpse este o formatie etalon a genului. Cu peste 3 decenii de activitate si 14 albume la activ, Cannibal Corpse este una dintre formatiile care a pastrat autentic soundul death metal.

Bazele trupei au fost puse de artisti care deja activau pe scena de death metal, printre acestia numarandu-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea sa paraseasca formatia in 1995 iar inlocuitorul sau a fost George ‘Corpsegrinder’ Fisher.

Formatia a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, cativa politicieni americani dorind sa ii interzica cu desavarsire pentru ca ar fi subminat caracterul national al Statelor Unite.

In Australia au fost interzisi timp de 10 ani (1996 – 2006), iar in momentul de fata doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpara discurile Cannibal Corpse. Aceeasi problema a fost si in Germania unde nu au avut voie sa cante piesele de pe primle trei albume. In Rusia, din opt concerte sase au fost anulate dupa ce diferite grupuri de religioase au facut tot posibilul sa interzica sustinerea acestora.

In momentul de fata, Cannibal Corpse are un line-up neschimbat din 2005.

Alex Webster ñ bass
Paul Mazurkiewicz ñ drums
George “Corpsegrinder” Fisher ñ vocals
Pat O’Brien ñ lead guitar
Rob Barrett ñ rhythm guitar

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close