Blog thumbnail

Concert KIMBRA, Quantic, București, 27 septembrie 2019

Concert KIMBRA, Quantic, București, 27 septembrie 2019

Blog thumbnail in , , ,

  vineri, 27 septembrie 2019, ora 19:00.

  Quantic, București.

  Vrei cazare?

Acces General Presale: 109 lei

Golden Circle Presale: 149 lei

Cumpără bilet!

kimbramusic.com

/kimbramusic

/kimbramusic

/kimbramusic

 Cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe “Somebody that I used to know” dar si pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum “Settle Down” sau “Cameo Lover”, KIMBRA canta in premiera in Romania a Bucuresti vineri pe 27 septembrie la Quantc Open Air (terasa de vara in aer liber a Clubului Quantic din Soseaua Grozavesti 82 – langa metrou Grozavesti – capacitate de 1000 de persoane). Biletele se pun in vanzare pe 26 iulie la ora 10:00 pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro iar primele 100 de bilete au pret special.

Kimbra este una dintre cele mai importante artiste din Noua Zeelanda. Castigatoare a doua premii Grammy in 2013 pentru Record of the Year si Best Pop Duo/Group Performance, artista de 29 de ani se pregateste sa lanseze pe 26 Octombrie EP-ul “Songs From Primal Heart, Reimagined”. Materialul va contine 4 piese de pe albumul Primal Heart in varianta acustica.
Cu 3 albume lansate si cu turnee in intreaga lume, Kimbra pastreaza caracteristicile unui show intim in cadrul concertelor sale.
Cu privire la viitorul EP, artista a declarat ca intotdeauna a dorit un material cu piese acustice prin care sa se departeze de beat-uri si sa simplifice muzica…’ Doar voce si chitara’ dupa cum spune artista.

Kimbra, un concept intim, reinventat intr-o seara cu muzica live in care piesele vor fi reduse la chitara, bass si pian.

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close