Blog thumbnail

Concert Petra & The Band, SubForm, Cluj-Napoca, 31 mai 2019

Concert Petra & The Band, SubForm, Cluj-Napoca, 31 mai 2019

Blog thumbnail in , , ,

vineri, 31 mai 2019, ora 21:00.

SubForm, Cluj-Napoca.

  Vrei cazare?

Acces General: 25 lei

Cumpără bilet!

/PetraAckerAndTheBand

/petra_and_the_band

/petra-acker

  Bilete de avion

Petra Acker revine în concert la Cluj alături de “The Band” – Michael Acker, Albert Tajti și Gabi Matei. Pentru prima dată la SubForm, trupa aduce compoziții noi și sound-uri deja cunoscute publicului într-un nou concert dinamic care promite să surprindă, ca de fiecare dată.

Piesele vorbesc despre viață pe toate planurile, despre iubire și dor, zâne și natură, având ca fir narativ tematica regăsirii propriei identități, transpuse într-un melanj stilistic ce cuprinde afrobeat, jazz, psihedelic, r’n’b și lofi hiphop, cu nuanțe ambientale și electro. Compozițiile au fost scrise de Petra & The Band, iar la unele piese au contribuit muzicieni ca Harvis Cuni Padron („Another Star”), Alex Muntz („Fairytale”) și Alexandru Arcuș („Changing”). Cei patru muzicieni au dezvoltat împreună un Groove unic, caracteristic lor, un ‘vibe’ care a evoluat de la începuturile trupei și continuă s-o facă în prezent.

Cei peste șapte ani de prietenie și legătura puternică dintre cei patru se transpun în muzică, iar publicul este invitat într-o călătorie magică menită să inspire și să aducă bucurie si dans.

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close