Blog thumbnail

Concert Vița de Vie, Hard Rock Cafe, București, 22 mai 2019

Concert Vița de Vie, Hard Rock Cafe, București, 22 mai 2019

Blog thumbnail in , , , , ,

miercuri, 22 mai 2019, ora 21:30.

Hard Rock Cafe, București.

  Vrei cazare?

Acces General: 60 lei

Cumpără bilet!

vdv.umusic.ro

/vitadevie

/vita_de_vie

  Bilete de avion

BestMusic Live Concerts te invita 22 mai de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti pentru o seara de magie alaturi de showul acustic al trupei Vita de Vie !

Bucurestenii sosesc pe scena din Hard Rock Cafe pentru a prezenta albumul, “Acustic” lansat in 2013 la Teatrul National din Bucuresti dar si pentru a va oferi un jam session inedit pe scena (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din Bucuresti.

Fanii Vita de Vie vor fi surprinsi sa isi regaseasca favoritii intr-o ipostaza artistica unica. Obisnuiti cu concertele lor dinamice si pline de energie, care au devenit in timp trademark-ul Vita de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul alta stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 20 de ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova. Cine si-ar fi imaginat vreodata ca Basul si cu toba mare poate “sa stea in picioare” si sa sune atat de bine in varianta Swing?

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close