Blog thumbnail

M.O.X. 2019, Valea Drăganului, Cluj, 11 – 14 Iulie 2019

M.O.X. 2019, Valea Drăganului, Cluj, 11 – 14 Iulie 2019

Blog thumbnail in , , , ,
Evenimentul s-a incheiat.

Vezi ultimele evenimente adaugate:

 11 – 14 Iulie 2019

 Valea Drăganului, judetul Cluj

 UTAH JAZZ, SILENT STRIKE, QUIDBOP, COSMOS  TONE, SUBFLEAC, ALEX CHRONIC, PLUS[+], IRISH DUB, COLECTIVA GAZETTE, LUCU CHEN, DANNILOV, SEME, LAURIAN, RENO, GENERAL LEVY, GOLAN, ERB N DUB, MC MOTA, THE MODEL, JUST2, DJ SNOW, MC AGENT, LIAR, ZO, AKOS, MAD LIQUID, CHILL DOBRICA, MEGA DILLASH, DODO, DEX, DJ WICKED, SWARMS OF THE SUN, MUSAI SOUNDWORKS, JAHEYO, INDJSTIONE

 bilete early bird 95 lei

 musicoutdoorexperience.ro

  Bilete de avion

 Music Outdoor Experience, un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut. Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanță de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

“În 2019 MOX ajunge la ediția cu numărul 8 și ne propunem ca ediția aceasta să se remarce considerabil față de anii precedenți. Music Outdoor Experience a ajuns un festival de referință pentru publicul care dorește să trăiască o experiență cu totul unică, ajungând ca în 2018 să fie sold out.

Pe parcursul anilor, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public divers și de calitate, în același timp. Elementele cheie ale acestei evoluții au fost și vor rămâne seriozitatea echipei și implicarea voluntarilor, a cărui număr crește de la an la an.

Tema pentru 2019 va fi <THE MUSIC, THE OUTDOORS, THE EXPERIENCE>, cele 3 elemente în jurul cărora este construit brandul MOX și le va oferi participanților ocazia să trăiască pe deplin o excursie cu cortul la munte transformată într-un festival aparte” a declarat Marius Bugeac, unul din organizatorii festivalului.

🏕️ Accesorii festival ⛺

  cum ajungi

  cum a fost anul trecut

sursa foto: facebook.com/MusicOutdoorExperience

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close