Blog thumbnail

Neversea 2019, Neversea Beach, Constanța, 4-7 iulie 2019

Neversea 2019, Neversea Beach, Constanța, 4-7 iulie 2019

Blog thumbnail in , , , , , ,
Evenimentul s-a incheiat.

Vezi ultimele evenimente adaugate:

 4-7 iulie 2019

 Neversea Beach, Constanța

  Vrei cazare?

 4 days pass: 499lei+taxe ; 4 days VIP pass 900lei+taxe

 www.neversea.com 

  Bilete de avion

 Neversea, poreclit şi “UNTOLD-ul de la mare” a adus laolaltă zeci de mii de fani și sute de artiști pe scene. La malul Mării Negre s-a aliniat un lineup solid de artişti, pop, rock şi EDM. Anul trecut, au urcat pe scenă trupe precum The Script, John Newman, Modestep, Alan Walker, Armin van Buuren sau Steve Aoki.

Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, Neversea, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Povestea Neversea continuă și în 2019 cu cele mai frumoase apusuri și cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar și cu experiențe unice și cu artiști în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoși fani. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și atracțiile Mării Negre.

Primele 10.000 de abonamente Neversea 2019

Primele 10.000 de abonamente la un preț special, pentru festivalul NEVERSEA 2019 se vor pune în vânzare miercuri, 5 decembrie, de la ora 14.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

🏕️ Accesorii festival ⛺

  cum ajungi

 cum a fost anul trecut

sursa foto: neversea.com/en/photos

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close