Blog thumbnail

Sur Austru lansare album – Meteahna Timpurilor, Quantic, București, 2 octombrie 2019

Sur Austru lansare album – Meteahna Timpurilor, Quantic, București, 2 octombrie 2019

Blog thumbnail in , , , ,

  miercuri, 2 octombrie 2019, ora 21:00.

  Quantic, București.

  Vrei cazare?

Acces General – earlybird: 30 lei

Cumpără bilet!

/SurAstru

/surastru

 Sur Austru lansează primul album, Meteahna Timpurilor, în București, pe 2 octombrie, la Quantic.

“Meteahna Timpurilor” este un album conceptual ce prezintă ciclul și anomaliile anotimpurilor actuale în Transilvania. Prezentăm simbioza actuală a frumuseții peisajului autohton care se confruntă cu dezastrele naturale cauzate în mare parte de defrișarea în exces a pădurilor, astfel dereglând balansul străvechi.. Meteahna Timpurilor se va lansa pe piața mondială în data de 20 septembrie la prestigioasa casă de discuri Avantgarde Music din Italia. Albumul va putea fi achiziționat la concert sub formă de CD sau LP.

Grimegod

Înființată încă din 1991, cu 6 materiale discografice la activ, Grimegod este una dintre cele mai vechi găsti Underground din România. După o lipsă de mai bine de un an de pe scenele bucureștene, Grimegod revine în Club Quantic cu un show bazat pe albumul Wrong Roads și Under the sad and silent sky.

Downfall

Downfall este o trupă bucureșteană care și-a pus bazele în Decembrie 2016 și au fost catalogați ca abordând genul raw black metal. Combinația dintre muzica originală și temele nihiliste fac ca experiența publicului să fie unică.

Din primul an de activitate trupa Downfall a reușit să performeze alături de trupe consacrate ale genului și nu numai precum:  Rotting Christ , Bathuska, Negura Bunget, The Ruins of Beverast, Bucovina, Dor de Duh și mulți alții.

Downfall vin la Qfest în noua formulă care înseamnă:

Strigoiul Morții – chitara și voce
Wrath- chitara bass
Dementor – tobe

  video info

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close