Blog thumbnail

Transylvania Calling 2019, Comana De Sus, Brasov, 12-19 august 2019

Transylvania Calling 2019, Comana De Sus, Brasov, 12-19 august 2019

Blog thumbnail in , , ,
Evenimentul s-a incheiat.

Vezi ultimele evenimente adaugate:

  luni, 12 august 2019, 11:00 – luni, 19 august 2019, 11:00.

Comana De Sus, Brasov.

  Vrei cazare?

 Full line-up here.

Full Festival Pass (7 days): 420 lei

Cumpără bilet!

transylvaniacalling.com

/event

”Transylvania Calling” e unul din primele festivaluri românești de muzică electronică in aer liber, de artă și de conviețuire alternativă. A promovat de la început un puternic sentiment comunitar, ce a reunit oameni de toate categoriile într-o atmosferă unică.
Festivalul adună între 500 și 2000 de persoane din toată lumea, care se adună pentru a celebra viața, pentru a se lăsa purtați de muzică și dans, pentru a învăta și experimenta, pentru a-și împărțăși talentele, ideile și meșteșugurile.

Festivalul aduce laolaltă:
·         Muzică: DJ-i reputați din țară și străinătate, în special din arealul muzicii electronice specifice festivalului. Programul muzical e conceput să ghideze participanții într-o călătorie interioară, de descoperire a Sinelui.
·         Un caleidoscop de reprezentații, precum dansuri, spectacole de lumini si foc acrobatic, jongleri și multe altele
·         Artiști vizuali ce își împărtășesc operele psihedelice de artă, proiecții multimedia și reprezentații ale video-jockey-ilor chiar în mijlocul expoziției Mamei Natură
·         Decorațiuni, artă terestră și varii alte instalații artistice
·         Seminarii de redescoperire și transformare pentru minte – corp – suflet; masaje
·         Piațetă cu lucrări artizanale și făcute manual, specialități culinare locale și internaționale
·         Spațiu de distracție cu program pentru copii
·         Mult dans și zâmbete, jocuri, împărtășire de experiențe și zile de relaxare împreună cu persoane aidoma nouă, dar totuși diferite, venite din întreaga lume.

Acest festival este expresia individualității noastre colective și o invitație către cei deschiși pentru asta, de a se uni și reconecta cu Mama Natură și cu propriul Sine în superbul peisaj montan al Transilvaniei. Toate acestea între prieteni, fie ei noi sau vechi. Pentru o săptămână întreagă devenim expresii a unui Mare Tot care ne transcede, o manifestare a Unicului Spirit sub o formă de simbioză armonică. Artizanii auditivi și vizuali, artiștii, ne provoacă simțurile, invitându-ne să împărtășim, să ne exprimăm, să ne deschidem.

  cum a fost anii trecuti

 

Trimite
Hit Enter to search or Esc key to close